svar + MJ

eh.. för de första vad menar du med att hur dem kom till jorden? asså dem är inte aliens eller nåt, om du menar hur dem uppkom så, dem har funnits skit länge, asså vissa säger sen jag vet inte vad men JAG tror dem bildades 1776...  asså illuminati enligt mig ÄR usa kan man säga, asså regeringen och allt den här skiten, varför är annars just USA så maktfullt.. har inte ens funnits (asså att människan vetat om den) lika länge som dem andra kontinenterna.
Sen det hära med MJ, enligt mig blev han mördad av illuminati. Ja, alla vet redan att de va hans läkare som gjorde det, asså vet inte exakt vad som hände men han gjorde något med hans medicin eller nåt som MJ inte klarade av. han har ju tillomed erkänt det, iallafall VARFÖR ville dem döda honom?
Iallafall vad jag kommit fram till:  MJ skulle ju ha sin konsert this is it, men han hann aldrig ha den för han dog ju. På den konserten skull han berätta för alla om illuminati, vad dem är, gör och allt. Han har alltid vart emot dem och nu hade han väl fått nog och planerade att berätta allt han visste om dem. Och han visste inte såna småsaker vi vet utan han visste MYCKET, för han är ju känd han VET dem har väl kontaktat honom också eller?
efter hans död, så finns det en intervju med hans syster janet jackson där hon pratar om hans död och hon säger:  they know who they are, THEY killed him osv... asså kommer inte ihåg men ja. du kan söka på det själv också..
okej vet att jag fick denna kommentaren för typ en månad sen men aa... glömmer hela tiden hehe

Kommentarer
Postat av: Military Mind - Just some help!

Bara lite hjälp tills hans fråga =).



När man snackar om själva gruppen Illuminati. Så måste man påminna folk!!!! att det är en grupp. Inte själva Eliten i generellt. En Grupp skapat av dem som mångra andra!! Själva Eliten's blodslinje som jag sa förut härstammar från över 4000 tusen år sedan.



Själva gruppen Illuminati blev skapad som du säger den 1776 samma dag som USA blev skapad. INGEN slump (numerologi är väldigt vikitigt för Eliten) ni som kan det förstår vad jag pratar om. Och ordet illuminati betyder '' Dem Upplysta / Dem illuminerade ''. Med andra ord dem som vet allt!...Kan ju inte bli mer självklart.



Såklart så blev USA skapad AV 13 brittiska kolonier (numerologi igen! 13 kolonier = -> 13 blodslinjer, om ni kommer ihåg) Och för er som kan de ena och de andra om historia vet att Storbritannien (England) var DEN universella makten över världen innan USA blev den nya.



Ingen slump heller att Generalen av den syd-östra armen (den sida som vann Kriget om USA's ''Frihets Oberoende'') Var jude!! Såklart vald av Eliten för att leda dem till triumf! Och som blev Den första president av nya Amerika (USA) George W. Washington.



Och det är ingen slump att USA blev den nya världs makten så att säga. Allt är noga planerat. Steg för steg, från punkt A till Z. Planer som för länge sen gjordes och först nu ställs till verk.



Jag kan tyll och med säga vilket land som blir NÄSTA officiella makt landet. För tro inte att USA kommer att förbli i makt position. Den är på väg att lämna makten till ett annat. (och som blir den sista)



Varför tror ni dollarns pengar värde sjunker och ekonomin är helt fuckad och allt annat skit som händer i USA just nu håller på att hända... Ingen slump alls.



För att förstå allt detta måste ni veta Elitens Mästarplaner som just nu rullar på och har FÖR länge sedan startat. Och som nu är vid sina sista faser av det dem kallar Mästarplanerna.



Kom ihåg OAVSETT landet som ''har'' makt positionen för tillfället är det i slutändan samma jävla skit Familj (Eliten) som styr allt i skuggan. Och det har alltid vart så..... Dem kallas inte The Shadow Government (Skuggregeringen) av en slump.

2012-02-29 @ 01:52:28
Postat av: Military Mind - Angående Michael Jackson

För att bekräfta Ägaren till bloggen. Yes Michael blev mördat av Eliten. På grund av att han gick emot dem tydligt och som Ägaren sa skulle prata om dem till resten av allmänheten. Han hade faktiskt redan börjat pratat om dem innan dess.



Försökte ''väcka'' människor från deras sömn (berätta sanningen) genom hans låtar / intervjuer, framträdanden och så vidare. Faktum är att Michael har hållit på och slagits mot Eliten sen början av 90 - talet.



Då han ''officiellt'' gick emot dem genom att visa det i en av hans låtar. Där han dissar dem totalt. Han gör massa ockulta gester och förlöjligar dem på samma sett som dem gör med Herren och hans son.



Såklart bara Eliten själv / Michael och andra som är ''vakna'' (vet sanningen) förstår innebörden av hans speciella ''dans'' och gester som han gör i denna video låt. (Som blev bannad över hela världen) Dem klippte bort den delen som är typ 5 min långt. Då han gör allt det där.



Så det var då först han gick emot dem och sa nu har jag fått nog. Han ville inte följa dem längre var väl trött på det. (Och ja, han sålde sin själ till dem i början) Dem ''kontaktade'' honom som Ägaren sa.



Och efter allt det så började hela media cirkusen för Michaels del. Exakt 3 år senare började Pedofil ryktena (Skapad av Eliten så klart). För att sakta men säkert förstöra hans bild som en god människa. Och få folket emot sig (så att han har inga följare) och däremot är han inget hot.



För efter pedofil ryktena så lär väl hans fans skala droppat med minst 50 %. Och ni som vet hur Eliten arbetar förstår att Eliten ALLTID förstör stjärnans bild (på det sättet människor ser stjärnan på) innan dem mördar han/hon.



Samma taktik har dem använt förut. Som till exempel på 2pac (Tupac Amaru Shakur).



Finns andra sätt dem förstörde hans goda bild. Genom att injicera en sjukdom som heter Vigero el nått sånt. (hud cancer) som gör att huden blir vit och förfaller. Det var därför Michaels hud blev vit. Och såg ut rent av som en missfoster i ansiktet. (inget elak menat)



Angående hans mord så var själv klart hans personliga läkare inblandat (betalad av Eliten). Men det intressanta är att personen som gjorde obduktion på Michaels kropp sa i en intervju att det verkar som att han ''kämpat'' för sitt liv innan han dog.



Asså som om någon ströp han eller något. Och han sa också att Michaels kropp hade blåmärken som han påpekade troddes komma från en fysisk attack.



Men i median sa dem att han ''fallit'' ner från sängen och så fick han blåmärken. Faktum är att hur han dog vet väl bara Eliten. Men mördat av dem, det blev han helt klart!



Personligen tror jag att hans personliga läkare ner drogade honom tillräckligt bra så att han inte kunde göra resistens. Och sen när han låg hemma i sin säng helt utslagen så tror jag att nån kom in och ströp han till döds el nåt liknande.



Och yes hans familj vet också att Eliten dödade honom. Som ägaren sa att hans syster bland annat (också hans bröder) har snackat i intervjuer om att han blev mördat och så vidare. Dem vet sanningen.



I vilket fall. Vila I Frid Michael. Vi ses i himlen när det är min tur att dö =). Jag vet att du har det grymt bra där uppe och JAG UPPSKATTAR det du försökte göra i denna värld så som många andra modiga människor har försökt före dig och efter.



Du har min eviga respekt och kärlek.



Från en evig och gammal följare (fan) som saknar dig som många andra. Men du har det bättre där uppe ;) Och välsigna oss här nere =) Peace And Love.

2012-02-29 @ 02:35:24
Postat av: Military Mind

P.S Glömde att säga en sak. Själva iden om varför Eliten valde USA som den nya Världs makten var för att skapa det dem kallar en ''Mega Corporation''.



Asså själva landet är som ett stort företag som drivs av dem för att bland annat tjäna in pengar / starta krig och ta över andra länder och så vidare , vidare.....



Det Riktiga landet som styr världen (deras hemland) som dem kallar det ''Heliga'' landet. Är den som styr allt och där Eliten är bosatt. Och som blir den tredje och sista ''Världs'' makten över världen. Efter USA och Storbritannien.



Vilket den är, får ni se med tiden ;) tänker inte avslöja, Inom tids så kommer dem avslöja det själv. Vänta och se.... Själv så är man beredd och redo mot Djävulens styrka!



No man nor creature nor spirit can defeat The Superior Force. Which is the creator of all things - The Lord.

2012-02-29 @ 02:53:19
Postat av: Military Mind - IllumiCorp

Och för er som undrar vad denna ''mega företag'' heter som äger/styr landet USA. Den heter inget mindre än IllumiCorp. Med andra ord förkortning av Illuminati Corporation.



Men kom ihåg Illuminati är en grupp skapat av Eliten. Dem har flera grupper också. Illuminati är faktiskt en av dem nyaste och ''yngsta''. Har ju knapp funnits i 250 år.

2012-02-29 @ 15:34:52
Postat av: Military Mind - Svar på FBI och CIA

Till dig Krenare. Som ställde frågan om att FBI är Illuminati.



Svaret är nej. Illuminati är inte ''ägaren'' av FBI och CIA. Faktum är att båda dessa ''agent firma'' eller vad man ska kalla dem.



Blev inte skapad av Illuminati gruppen/sekten. Utan av Eliten själv vid sidan om. FBI och CIA har aboslut ingen koppling med USA's president eller regering.



Från det ''heliga'' landet (där eliten är bosatt) så satte dem dit FBI och CIA i USA. Av en endaste anledning. Och den är att samla in information i USA och över hela världen och skicka det direkt till ''huvud ledarna''.



Man kan säga att dem är som två stora ''spion firmor''. Så dem lyder direkt order av Eliten själv, asså ''huvud ledarna'' chefer av alla inom eliten. Dem som är högst upp i steget näst intill deras högsta ledare (bossen över bossarna) Djävulen själv.



Så dem har koll på allt! Och infiltrerar sig inom allt möjligt. Inte bara inom USA. Överallt. Det är tyll och med CIA som äger/styr satelliterna i rymden som ''övervakar'' oss dygnet runt. Tar typ 5000 tusen kort i sekunden eller nåt sånt.



Helt fucked up. Så dem två agent firmor vill man verkligen inte jävlas med.

2012-02-29 @ 15:54:02
Postat av: Military Mind - FBI och CIA Uppdatering.

Glömde att lägga till. Att CIA tyll och med är skaparna bakom själva Internet och stora sidor som Facebook / Twitter och så vidare.



Dem har erkänt det själva. Dem har sagt klart ock tydligt att dem skapade Internet av en endaste anledning. Att kunna skapa sidor som facebook för att samla in information av människor runt om i världen.



Så att dem vet allt om dig. Dina politiska/religiösa åsikter. Vart du bor/jobbar. Personliga intressen och så vidare. Dem och FBI tyll och med använder det som ett attack medel.



Eftersom folk är så dumma i huvudet och skriver allt som dem gör och ska göra i facebook. Så är CIA och FBI alltid ett steg före.



Dem vet vart du kommer att vara om än timme eller en vecka den 7 blabla, till exempel. Så om dem vill fånga dig eller nåt sånt så är dem redan på platsen där du kommer att vara innan du ens är där. Och bara ''väntar'' in dig.



Kan ju inte bli lättare för deras del. ''Ägaren'' själv av Facebook som heter Mark Zerberg eller vad fan han nu heter. Är ju själv en CIA Agent. Haha ingen slump alls.



Så va försiktigt med det ni skriver och pratar om i Facebook / Twitter och så vidare. Dem ser och vet allt.



Facebook är vårat mest lyckade ''projekt'' nånsin. För att samla in information - Egna ord från en CIA chef.

2012-02-29 @ 16:06:08
Postat av: Anonym

Jag är ett skit stort MJ fan! Ända sen jag var liten. Håller med dig om detta! Men han har inte "alltid varit emot Illuminti" Han var med i det i sina tidiga år. Om du lyssnar på Dirty Diana, så sjunger han ju om Princess Diana! Tips bara hehe

2012-05-22 @ 21:57:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0