media

vissa undrar ju typ varför är kändisar "med" i illumati om det är en så dålig grej.
ELLER så finns det vissa som säger: OMG jay-z (t.ex) är med i illuminati !!
asså nej.
LYSSNA NU, nej illuminati är inte kändisar, nej illuminati är inte folk som tror på djävulen eller har sålt sin själ till djävulen?
tänk lite mer realistiskt folk.
det är som en hemlig organisation som styr allt det hära.
grejen är, kändisar är inte illuminati. Dem blir typ utnyttjade kan man säga. Illuminati använder median för att nå ut till folket. Vi alla människor, speciellt unga lyssnar sjuuuuukkkt mycket på musik eller hur? Vi vet typ allt om detta, om vår favoritkändis gör något, då gör vi samma sak.  thats the way it is.
asså, det är så man når ut till folket idag. lättaste sättet, har dem lyckats? JAA. ALLA går runt och gör det fula tecknet som att det är något roligt.
OCH dem som säger: illuminati finns inte! blabla.
okej, det kanske kan vara så att vi alla har fel och att dem inte fnns men va? asså om dem inte fanns, VARFÖR och HUR fan skulle något som inte existerar bli så stort?? 2pac gjorde en låt som hette killuminati, vadå var det en slump att han råkade "hitta" på ett sådant namn?
iallafall. TÄNK efter lite, allt kan inte bara vara påhittat.
och FYI illuminati HAR FUNNITS offentligt innan det blev förbjudet för typ lääänge sen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför säger dem att lil wayne är illuminati när det står fear god på hans ögon?

2012-02-01 @ 20:20:51
Postat av: Sara

kan du inte blogga oftare om Illuminati?

2012-02-04 @ 12:09:39
URL: http://ssarass.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det med musiken och Illuminti kan delvis vara sant. Men när det gäller musik branschen och när Illuminti skapades 1776 så är det inte detsamma! 1776 1 juli skapades Illuminti i en luthersk kyrka. De skulle egentligen bara få ut bra budskap, men allt förändrades genom historian..de har ingenting med dagens Illuminti som ni ungdomar snackar om. Jag läser din blogg lite då och då. Du skriver mer om musik branschen, vilket inte har med den orginela Illuminti att göra. De hade med Romarna att göra hundra år tillbaka även egypterna! Om demoner, djävulen osv. TVÅ HELT OLIKA SAKER.

2012-05-22 @ 22:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0