9/11

tänkte snacka lite om 9/11, vet inte om jag redan tagit upp det? haha men ändå.

Ni vet väl att "det var al-qaida" som gjorde det.... NEJ.
tror inte ett skit på det. JAG tror att det var själva usa. det var planerat, lååångt innan det hände, men såklart skulle de skylla det på folket från mellanöstern, och muslimer och sånt.
För det första, det finns massa argument, så tro inte att jag bara gissar...
Okej, TVÅ torn blev träffade av flygplan nästan längst upp av tornen, de rasade ändaaa ner till marken, asså ÄNDA ner, ingenting var kvar utav det? HUR? vet ni hur starkt de var byggda...
men iallafall, längre bort fanns en byggnad med alla CIAs "hemligheter o planer" och sånt. Den byggnaden rasade några timmar senare! asså va? DEN BLEV INTE ENS TRÄFFAD. vad var det de försökte gömma som fanns där inne?
sen till INNAN detta hände, några månader innan hade ägaren till tornen försäkrat den på några miljoner, speciellt för terroristattacker!   Så han tjänade faktiskt pengar på den här händelsen...
sen så har de sagts att borgmästaren av nån delstat skulle resa just den dagen, MEN han hade visst fått ett telefonsamtal dagen innan, där de varnade honom för att inte flyga...
asså visste usa om att detta skulle hända?
men vad hade usa för nytta av att detta skulle hända? det är väl det viktigaste man borde veta om man tror på den teorin. En grej var att kriget mot terrorismen påbörjades, USA kunde gå in i mellanöstern och kriga, ta olja osv. det kunde dem ju inte göra innan. De skapade även ett fängelse för "terrorister" som hette guantanamo bay. Kan man verkligen kalla fångarna dör för terrosister, har sett videos på 15åringar som gråter efter sin mamma! ser det ut som en terrosrist? på riktigt? De tog bara folk med svart hår på en flygplats och förde dem till guantanamo bay... asså va? finns även videos på vakter som erkänt att mer än hälften inte var terrosrister. sök på guantanamo bay på youtube.
jag skriver för mycket tror jag, men om ni är intresserade, finns en film som heter loose change. Handlar om varför det var just USA som gjorde det, men om du ska se den måse du verkligen vara intresserad för det är BARA massa fakta, så de kan bli tråkigt ibland. LADDA NER DEN.
vad jag vill komma fram till är att USA ÄR BAJS. uttnyttjar sina egna o allt. SMUTS.


Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

sv: allt bra med dig? :D



Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 kr :P

2011-12-23 @ 10:26:37
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: hanna

du verkar ju inte kunna någonting alls. TERRORISTERNA, krascha inte bara in i de två tornen, utan också pentagon som är militärens/USAs högkvarter, och ett plan skulle ha kört in i antingen CIAs högkvarter i washington DC för att fucka upp polisstyrkorna i USA så att mindre hjälp skulle kunna komma till new york, eller i the white house. Om du inte var en riktig idiot så hade du vetat att att det va lufttyrck och delar av tornen som hamna på de andra byggnaderna runt omkring och det var därför de föll. det var ett helt jävla kvarter som förstördes utav det inte bara CIAs hus. Och tornen rasade för att utav branden blev järlstängerna som satt mellan våningarna varma och böjdes. Och planen flög rätt in i vissa stommar så att det försvagades på det viset. De försäkrade WTC för att de hade vart en bombattack i garagen, men då gick bara ett hotell sönder och tre våningar av tornet. Därför försäkrades de innan. VAD tror du egentligen att de pengarna gick till? till hans plånbok? dumma människa, de gick till städningen för allt damm i hela jävla new york, och delarna som var överallt. de har byggt en minnesplatta där KVARTERET stod och var inte gratis. nu håller de på att bygga upp alla WTC byggnader igen, fast inte på samma plats dårå. du borde verkligen lära dig lite jävla allmänbildning innan du skriver sånt här, eller iallafall läsa lite FAKTA och arkitektur.

2012-05-04 @ 21:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0